lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Pelaajamuutoksia

TPS:n joukkue ei ole vielä valmis. Pelaajia on tulossa ja lähdössä.

Puolustajapulaa saatetaan paikata yhdellä hankinnalla. Meinasin alkuviikosta ehdottaa Mika Strömbergiä, mutta meni jo KalPaan. Strömberg siksi, että a) oli vapaana b) olen ruokakaupassa törmännyt muutaman kerran mieheen. Lähinnä siis jälkimmäisestä syystä oli Ströbä mielessä. Ei miehellä kaljamahaa ollut, joten kaipa jonkinlaisessa kunnossa on. Antti Halosen pitäisi pelata tiistaina Ässiä vastaan, joten ehkä puolustajahankintaa siirretään eteenpäin.

Hyökkääjien hankintaa ei pitäisi lykätä, vaikka ymmärrän 6 kuukauden pieniveroisten pelaajien hankinnan olevan taloudellisesti helpompaa (vai onko?). Mutta kun Hrdina meni jo ja Eric Johansson on menossa, niin uusia miehiä tarvitaan nyt eikä vasta myöhemmin. Hannu Virta on ollut julkisuudessa hyvin suorasanainen Johanssonin suhteen:

- Maali on aina maali, mutta kyllä elekieli ja taistelu ei riitä alkuunkaan. Ulkolaispelaajalla pitää taistelun näkyä. Parannusta pitää hänen kohdallaan tapahtua.

Epäilen parannuksen tapahtumista. Mies on koeajalla hakemassa työpaikkaa ja silti löysäilee, niin mistäs ihmeestä sitä parannusta nyt löytyisi? Ja mitä sitten, jos saisi sopimuksen, velttoilisi kauden loppuun asti? Farväl Johansson / Farewell Eric.

Johannes Alanen sai sopimuksen Tepsiin. Hieman on ristiriitainen fiilis Alasen sopimuksesta. Ulkopuolelta hankitaan 29-vuotias nelosketjun pelaaja. Toisaalta Alanen on yritykseltään ja urheilullisuudeltaan sopiva nykyiseen joukkueeseen. Mutta silti. Pelintekijää ja maalintekijää TPS kaipaa. Ilmeisesti Alasen sopimus tarkoittaa, ettei Arttu Virtasesta ole pelimieheksi.

TS:n uutisoinnista paljastuu, että Ari Vuori on TPS:n pelaajakoordinaattori. Tämä kuulostaa ihan hyvältä, vaikka ei sen tarkemmin kerrota mitä pelaajakoordinaattori tekee ja mitä nimenomaan Ari Vuori tekee TPS:n hyväksi. Joka tapauksessa NHL-kykyjenetsijää parempaa henkilöä tuskin löytyy (ulkomaalais)vahvistuksia etsimään. Olivatkohan viime kaudella Ulmer ja McDonnell myös Vuoren löytöjä? Samantasoisia miehiä tarvittaisiin nytkin.

Ei kommentteja: